woensdag 15 april 2015

Do you want a hot dog?

Letterlijk of figuurlijk? Het kon allebei deze week. Ziehier Gwyn op haar Amerikaanse vlag (nieuw gekregen van baasje!xxx) met een lekkere hot dog. Letterlijk kon ook, want de temperaturen in huis stegen hier zo hoog dat sommige hondjes letterlijk een 'hot dog' waren. Alle vensters open, zorgen voor wat afkoeling, eventjes rondwandelen op de binnenkoer, vooral met Olaftje dan (zo noemen we de reu van Gwyn voorlopig) omdat hij het zo warm had. Onze infraroodlamp is nog nooit zo vroeg afgevoerd geweest! ***************************************************De derde week voorbij... Enkele leuke nieuwigheden voor ons deze week! Zoals gemerkt kregen we een reeks nieuwe matjes. Wij supercontent! Gwyn als miss America en Suus haar kroost mocht de moonwalk doen.
We kregen ons kleurenbandje om zodat iedereen ons beter kan leren kennen. Oranje, rood en blauw zijn de reutjes van Suus. Roze, paars, taupe en roze-beige zijn de teefjes van Suus. Meisje en jongen van Gwyn halen we er zo uit want die zijn dubbel zo groot! Over gewicht gesproken. Baasje haar bestelde weegschaal is nog steeds niet gearriveerd. We hebben dan maar een geïmproviseerde weegschaal gemaakt van de keukenweegschaal om ongeveer een idee te hebben van hoeveel we wegen.
Was nodig want vandaag zijn we voor de eerste maal ontwormd. En dan moeten we weten hoeveel van die pasta we mogen hebben volgens ons lichaamsgewicht. Alle pups van Suus wegen tussen de 1kg400 en 1kg450. De lichtste is de blauwe reu (was al de kleinste van bij de geboorte) met 1kg250. De twins wegen 2kg200 voor het meisje en 2kg800 voor de jongen. Amai.... Die zullen we binnenkort wat op dieet moeten zetten. We drinken allemaal nog 100% melk bij onze mama's. Maar dit weekend als we 3 weken en een half zijn, zullen we eens mogen proeven van vaste voeding... babykorreltjes... Benieuwd of ons dat zal smaken... We beginnen ons al eens als een hondje te gedragen, een blafje, een 'zit', een 'drafje', en wat we ook heel goed kunnen is huilen zoals een wolf. En als één van ons begint, doen we allemaal mee! Hieronder zie je een impressie foto's van onze derde levensweek... En last but not least, nog iets tofs van deze week, we hebben al kennis kunnen maken met een aantal van onze toekomstige baasjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten